VISpas / vergunning

U wilt vissen in de wateren rondom Arnhem en u heeft nog geen VISpas?

Het volledig lidmaatschap van HSV Elden bedraagt 30 euro per kalenderjaar (januari t/m december). Jeugdleden t/m 13 jaar betalen 10 euro per kalenderjaar. Let wel op, wanneer je in dit kalenderjaar 14 wordt, dan ben je volgend jaar automatisch gewoon lid.
Bent u al lid bij een andere vereniging, maar u wilt ook wel eens een wedstrijd bij onze vereniging meevissen? Een sublidmaatschap kost 10,- euro per jaar.

Tot slot vragen wij aan alle nieuwe leden 2,50 euro aan inschrijf- en administratiekosten. Deze kosten zijn eenmalig.

U kunt de VISpas verkrijgen bij Dierenspeciaalzaak Charlie (Bloemenhuis Alida), Middelgraaflaan 55 te Arnhem (Malburgen) of via de online vispasmodule.