Viswedstrijd voor de jeugd tot en met 12 jaar

Vrijdag, 18 mei 2018

Op zaterdag 30 juni organiseert Hengelsportvereniging Elden een viswedstrijd voor de jeugd tot 12 jaar. Deze wedstrijd zal plaatsvinden aan de gracht bij de volkstuinen in Elden. Het tijdstip is van 13:00 uur tot 16:00 uur. Er is voor iedere deelnemer een kleine prijs. Opgeven voor deze wedstrijd kan via hsv-elden@hotmail.com. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen, dus wees er snel bij!!

Als locatie hebben we gekozen voor de gracht bij de volkstuinen en Park Westerveld. Veel kinderen vissen hier al regelmatig en er kan gemakkelijk een visje worden gevangen.

Diverse begeleiders van HSV Elden zullen ondersteuning geven aan de kinderen, maar u als ouder mag natuurlijk ook helpen met het be-azen van de haak of het er af halen van een vis. Het is echter wel de bedoeling dat de kinderen zelf vissen ;-) .

We zien jullie allemaal op 30 juni om 13:00 uur aan de gracht!